Kutatók Éjszakája négy helyszínen másfélszáz program

Szeptember 30-án a Szent István Egyetem több kampusza is bekapcsolódott a Kutatók Éjszakája programsorozatába, melynek célja a tudományos és innovációs életpálya népszerűsítése a fiatalok körében, illetve a tudományos eredmények közérthető kommunikációja.

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Gyászhír - elhunyt Douglas Michael Lloyd

A SZIE EDHT és a GSZDI mély megrendeléssel tudatja  azokkal,  akik ismerték, tanították, hogy  Douglas Michael Lloyd (Kanada), aki szinte pontosan egy évvel  ezelőtt védte meg  “AN N-DIMENSIONAL MODEL FOR PREDICTING SUCCESSAND FAILURE IN CANADIAN INDUSTRY” című disszertációját  a Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskolában, váratlanul  elhunyt.

Húsipari szakmai nap a Budai Campuson

Húsipari szakmai napot rendeztek október 20-án a Szent István Egyetem Budai Campusán.

A Magyar Tudomány Ünnepe – programok a Szent István Egyetemen

Az 1825-ös pozsonyi országgyűlésen november 3-án ajánlotta fel gróf Széchenyi István birtokai egyévi jövedelmét egy magyar tudós társaság létrehozására.

Vízinövény-térképezés a gyakorlatban

A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának természetvédelmi mérnök alapszakos hallgatói - a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség együttműködő segítségének köszönhetően - immár

A Magyar Tudomány Ünnepe – programok a Szent István Egyetemen

Az 1825-ös pozsonyi országgyűlésen november 3-án ajánlotta fel gróf Széchenyi István birtokai egyévi jövedelmét egy magyar tudós társaság létrehozására.

A HÖOK elnökségi tagjává választották Nagy Dánielt

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának október 15-i tisztújító közgyűlésén, Szegeden, ismét Gulyás Tibort választották a szervezet elnökének.

Oldalak