Megközelítés HÉV-vel

A Budapestről iduló HÉV-ek közül a Gödöllői HÉV-vel érdemes megpróbálni megközelíteni az egyetemet. Ennek induló állomása Budapesten az Örs Vezér Téren van. A 2-es (piros) METRO végállomásához képest a tér átellenes oldalán van a HÉV állomás, az aluljárón egyenesen átvágva épp az indulást jelző táblához fogunk kijutni. Gödöllőn négy megálló van, ezek közül az egyetemhez legközelebbi a "Gödöllő végállomás". Általában a HÉV kocsik ajtajai fölött jelzik a megállókat illetve be is mondják az aktuális és a következő megállót. A végállomáson leszállva még néhány métert kövessük tovább a HÉV síneket majd bal kéz felől feltűnik egy felüljáró. A felüljárón menjünk át majd egy jobb-bal kanyarkombinációval már be is fordultunk az egyetem főbejáratához vezető útra.

Menetidő: 50 perc
Az aktuális menetrend itt található.

Alternatív lehetőségek

Kastély, Centrum

Amennyiben a híres-neves Grassalkovich Kastélyt szeretnénk meglátogatni vagy Gödöllő város központjába szeretnénk eljutni, akkor a "Gödöllő Szabadság Tér" megállónál szálljunk le.

Galamb Túra

A HÉV-hez kapcsolódó kedves hagyomány a Galamb Túra. A végzős hallgatók ezen az egész napos programon végigjárják az összes megállót, számszerint 21-et. A további részletekről a végzős hallgatók tudnak felvilágosítást adni.