Aláírták a gödöllői uszoda építési szerződését

Amint arról a Gödöllői Hírek Online beszámolt, a gödöllői uszoda építésének első ütemét (600 fős lelátó, 50 méteres versenymedence, 6x10 méteres tanmedence, öltözők, wellness-részleg, kiszolgáló egységek) a 2016 decemberében kiírt közbeszerzési eljárás eredményeként a budapesti Grabarics Építőipari Kft. valósíthatja meg.

Az erre vonatkozó szerződést június 27-én a cég képviseletében Karacs László ügyvezető (balra), a Nemzeti Sportközpontok nevében pedig Kovács Norbert főigazgató (jobbra) írta alá Vécsey László parlamenti képviselő és Jánosi János Ybl-díjas építész, tervező jelenlétében, a gödöllői Rézgombos Inkubátorházban.

A beruházás végrehajtásának következő fázisa az engedélyezési eljárás lesz, ennek lezárultával pedig elkezdődhet az alapozás a Szent István Egyetem volt Kertészeti Tanüzemének helyén. A gödöllői uszoda második üteme, összhangban az egyetemi utánpótlás nevelés sportszakmai programjával, egy 10x25 méteres bemelegítő medence és a vízilabda-csapatok öltözőinek kialakítását tartalmazza majd.

Fotó: Gödöllői Hírek