Az eddigi legnagyobb SZIE stand mutatkozott be az Educatio kiállításon

Több mint negyvenezer látogatót vártak a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, amely január 18-20-ig zajlott Budapesten, a Hungexpo G pavilonjában. Egyetemünk idén új, kávézóval kibővített, elegáns standdal vett részt az eseményen; látogatóink a legfrissebb információk mellett fagyaltot is kaptak az AF04 jelzésű standon.

Oktatóink és hallgatóink a képzésekről, az egyetemi szokásokról, kollégiumi elhelyezésekről, a tanulmányokat követő jövőképről és a külföldi ösztöndíj- és nyelvtanulási lehetőségekről adtak információt. A háromnapos seregszemlén multiscreen fal, gokart bemutató, interaktív programok és számos meglepetés várta a látogatókat a SZIE standján.

Az egyetem mellett a Hello modern agrárium! projekt is bemutatkozott a nagyközönség előtt az AF02 jelzésű standon. A Hello modern agrárium kampány célja, hogy nézz másképp a mezőgazdaságra! Ha szereted a természetes ízeket és szívesen dolgoznál is értük; ha nemcsak szereted az állatokat, de az életkörülményeik is fontosak számodra; ha érdekel a legújabb technológia és szívesen kihoznád belőle a maximumot; ha szívügyed a környezetvédelem és szeretsz nagyban gondolni, akkor: ismerd meg rajtunk keresztül a Modern Agrárium Világát!

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújtott a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhettek a szakmai újításokról, módszerekről.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes!