Csodák Palotája - Nyári programajánló

A Csodák Palotája a nyári szünetben is számos programlehetőséggel várja a családokat, baráti társaságokat, randizni vágyókat! A SZIE dolgozói a belépőjegy árából 15 % kedvezményre jogosultak.

Nálatok is Kajla lázban égnek a gyerekek? Hozzátok el útleveleteket, kérjétek a Kajla pecsétet, s belépőjegyetek megváltásával egy science show-ra vagytok a vendégeink!

2019 szeptemberében újraindul a Csopa népszerű nyitott labor programja, a Kémcső Klub! A szakkör keretében a gyerekek önállóan vagy szüleik, nagyszüleik kíséretében interaktív módon ismerkednek a tudományok egy-egy területével. Hétfőnként és csütörtökönként szeretettel várják 17:00-tól 18:00-ig, hatvan percben, a természettudományok iránt érdeklődő  8 és 14 év közötti tanulókat valamint kísérőiket. A laborfoglalkozások nem épülnek egymásra, külön-külön is látogathatók. Érdemes előzetesen regisztrálni a tok@csopa.hu e-mail címen.

További részletek

Ha mindenki visszatért a szabadságról, és kötetlen keretek között együtt töltene a csapat egy kis időt, a Csopa Csapatépítői erre kiváló alkalmat nyújtanak. Válasszatok: nyomoztok, szabadulószobáztok, kipróbáljátok a 250 interaktív játékot, megnéztek egy 9D élményvetítést, csocsóztok, esetleg biliárdfociztok?

További részletek