Diploma, álláskeresés, karrier – színes forgatag a Szent István Egyetem Állásbörzéjén

Szívesen kipróbálná magát pilótaként egy vadászgépen? Szívesen megmérettetné magát egy állásinterjún? Vagy csak szétnézne a legfrissebb álláslehetőségek között? Akkor itt az ideje, hogy megtegye a Szent István Egyetem (SZIE) Állásbörzéjén, mely 2018. április 18-án 10 órakor nyitja meg kapuit Gödöllőn.  A Kooperatív Szakmai Börzével együttműködve idén több mint 70 kiállítóval és 1000 állásajánlattal, számtalan gyakornoki lehetőséggel, valamint különleges programokkal várja az érdeklődőket az egynapos rendezvény.

Az idei esztendőben rekordszámú, minden eddiginél több kiállító vesz részt a SZIE Állásbörzén, melynek célja – a munkaerő-piaci szereplők egymásra találása mellett –, hogy felkészítse a hallgatókat, mint leendő munkavállalókat a diploma utáni elhelyezkedésre, a személyes kapcsolatfelvétel során pedig komplexebb képet kaphatnak a munkaerőpiacról. Multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, állami szervezetek, diákszövetkezetek és tanácsadó cégek várják ajánlataikkal az elhelyezkedni kívánó hallgatókat, valamint a Gödöllőről és a környező településekről érkező lakosokat, a munkahelyet váltani szándékozó munkavállalókat.

Az Állásbörzén a látogatók személyre szabott, az álláskeresés során hasznosítható tanácsadási, önismereti, pályaorientációs programokon is részt vehetnek: önéletrajz-írási tanácsadás, magyar és idegen nyelvű próbainterjú, számítógéppel támogatott pályatanácsadás, pályaorientációs grafológia és sminktanácsadás, valamint a kiállítók a sikeres álláskeresési technikák kulisszatitkaiba is beavatják a látogatókat szakmai előadásaikon keresztül.