E-felvételi

Az elektronikus felvételi (e-felvételi) teljes mértékben egyenértékű a hagyományos (papír alapú) jelentkezéssel.

Egyszerű, kényelmes, gyors és nagy előnye, hogy kiszűri az olyan hibákat, amelyeket kitöltés közben a papíron jelentkezők esetlegesen vétenek.

Az e-felvételi rendszerben segítő funkciók - súgók, útmutatók, üzenetek, keresők - támogatják a jelentkezőt a jelentkezési űrlapok kitöltésében. Az automatikusan érvényesíthető formai korrekciókat begépelés után a rendszer saját maga elvégzi. Amennyiben a hiba érdemi, de ellenőrizhető és informatikailag kezelhető, arról az e-felvételiző értesítést kap. Az e-felvételi legnagyobb előnye tehát a felvételi szabályokra épülő feltételrendszer, amely nem engedi meg a hibás űrlapkitöltést.

A felvételi eljárás második szakaszában, a jelentkezések feldolgozása után az e-felvételi elektronikus ügyintézésre használható - azoknak is, akik hagyományos módon jelentkeztek. Lehetőség van az adatok és a jelentkezési sorrend módosítására, illetve a szükséges dokumentummásolatok elektronikus benyújtására.

Az e-felvételi folyamata: http://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/hogyan_jelentkezzek/az_efelveteli_folyamata

Elektronikus dokumentumkezelés: http://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/hogyan_jelentkezzek/dokumentumkezeles

További kérdéseivel forduljon a www.felvi.hu ügyfélszolgálatához: http://www.felvi.hu/felveteli/felveteli_segitseg/ugyfelszolgalat