Élelmiszerlánc minőségügy

Képzési szint: Szakirányú továbbképzés
A képzés helye: Gépészmérnöki Kar

Képzés formája és programja: levelező, az első két félév 12 hetes, heti egy napos (általában pénteki) konzultációval. A harmadik félév záródolgozat készítéssel, és az ahhoz kapcsolódó oktatással és üzemi gyakorlattal telik, végül záróvizsgával fejeződik be. A képzés témakörei tekintetében a törzstárgyak az „Élelmiszerlánc minőségirányítás” c. képzéssel azonosak, amelyek, egyrészt általános minőségügyi ismereteket adnak az ISO 22000, ISO 9001, ISO 14000, EUREPGAP, BRC, IFS, HACCP és GHP rendszerekre vonatkozóan. Másrészt, a hallgatók témaválasztása szerint, specializálódási lehetőséget biztosítanak a mezőgazdasági, a feldolgozási, a vendéglátóipari vagy a kereskedelmi minőségbiztosítás egyikében. A 3. félévi üzemi gyakorlat helye és időtartama a témaválasztáshoz igazodik.

 Részletek

 

Telephely: