Elindult a jelentkezés a 7. SZIE Regattára

2018. június 22-24-én a Szent István Egyetem immáron hetedik alkalommal rendezi meg nagyszabású sárkányhajó regattáját a szarvasi Holt-Körösön. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő és rendkívül látványos vízi sport évről évre egyre több egyetemistát, amatőr versenyzőt vonz határon innen és túl, akik lapátosként vagy dobosként kívánják kipróbálni magukat. Kétpályás, kb. 200 méter hosszú versenypályán szállnak vízre a versenyzők. A mintegy 13 méter hosszú, 20 fős kenu formájú hajó elején egy sárkányfej, végén pedig egy sárkányfarok található. Az evező csapattagok a hajó két oldalán helyezkednek el, s egy dobos adta ütemre és egy kormányos irányításával hajtják előre, rendkívül összehangoltan a hajót.

A Szent István Egyetem szeretettel vár minden versenyzőt, szurkolót és érdeklődőt az Agrár- és Gazdaságtudományi Kar szarvasi Tessedik Campusán megrendezésre kerülő Regattán. A rendezvényre regisztrálók között 2 db EFOTT-jegyet sorsolunk ki.

A csapatépítő és kiváló hangulatot teremtő SZIE Regatta Fesztiválon idén várhatóan 20 csapat mérkőzik meg egymással, s a versenyek mellett szórakoztató programok is várják a résztvevőket.

A regisztrációs felület az alábbi linken érhető el.