Év Campus honlapja 2012 közönségdíjat nyert egyetemünk honlapja

Év Campus honlapja közönségdíjban részesült honlapunk a XII. Felsőoktatási Média Konferencián. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán április 11-én megrendezett találkozón átadott felsőoktatási médiadíjak elnyerésére a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület írt ki pályázatot. Egyetemünk oklevelét Slániczné Molnár Ildikó, a Kommunikációs Központ vezetője vette át.

A közönségdíjat és a hozzá vezetői olvasói/látogatói szavazatokat megköszönve Slániczné Molnár Ildikó munkatársai nevében is elmondta, sokat dolgoztak azért, hogy egy ekkora intézmény központi honlapját megújítsák, a híreket, információkat az egyetem jelenlegi és leendő hallgatóihoz, oktatóihoz, az egyetem polgáraihoz, társadalmi környezetéhez folyamatosan eljuttassák. Az új honlap a mai technikai elvárásoknak, legújabb trendeknek is megfelel, mobileszközökön is jól olvasható. Az elismerés azt mutatja, hogy jó úton indult el a csapat, további cél a közösségi médiában való jelenlét erősítése.

A XII. Felsőoktatási Média Konferencia egész napos programjában közéleti személyiségek részvételével kerekasztal beszélgetések zajlottak az oktatáspolitikáról, a külföldi tanulmányokról, a minőségi tartalmakról, előadások hangoztak el a felsőoktatás teljesítményéről, a Diákhitelről, az elhelyezkedés tapasztalatiról, a fesztiválkommunikációról.

Az Év Campus honlapja 2012 díjakon kívül átadták egyebek mellett az Év Fotója 2012 díjakat, az Év Írásai 2012 díjakat is több kategóriában.