Felsőoktatási felvételi 2018

A Szent István Egyetem képzéseire a központi felsőoktatási felvételi eljárás keretében elektronikus úton lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. A képzés kiválasztását követően egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolítható a felvételi jelentkezés és nyomon követhető az eljárás folyamata.

A 2018. szeptemberében induló képzésekre vonatkozó felvételi eljárás kezdete: 2017. december vége

Jelentkezési határidő: 2018. február 15.

Hitelesítés határideje (ügyfélkapun keresztül vagy a kinyomtatott, aláírt hitelesítő adatlap postára adásával): 2018. február 20.

Felvételi döntés várható időpontja: 2018. július 25.

Az általános felvételi eljárás során összesen maximum hat helyet lehet megjelölni (alapképzést, egységes, osztatlan képzést, felsőfokú szakképzést, mesterképzést). Egy jelentkezési helynek számít, ha a jelentkező ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formáját megjelöli, azaz ha az intézmény, a kar, a szak, a képzési szint, a munkarend, a képzési helye és nyelve is azonos, csak a finanszírozási forma tér el.

Kérjük a jelentkezési határidő után, az eljárás alatt is rendszeresen figyelje a megadott e-mail postafiókját, hogy időben értesüljön az oda érkező hivatalos értesítésekről, felszólításokról, hiánypótlási kérésekről, tájékoztatásokról.

A Felvételizőknek menüpont alatt minden információt megtalál.

További részletes információkért írjon az info@szie.hu e-mail címre és tekintse meg Felvételi Magazinunkat!