Folytatódik a Nemzetközileg versenyképes oktatási módszerek műhelysorozat

A Tempus Közalapítvány 2019-ben is folytatja a felsőoktatás módszertani műhelysorozatát felsőoktatásban oktatók, oktatásszervezők számára. A tematikus műhelyeken a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj felhívásra beadott pályázatok gyakorlati-módszertani bemutatói mellett lehetőség nyílik a bemutatott jó példák megvitatására, módszertani tapasztalatcserére és közös problémamegoldásra is.

A következő műhely időpontja: 2019. május 16. 13.00-18.00

A műhely témája: Hallgatók tanulásmódszertani támogatása

A műhelysorozat állandó szakértője: Dr. Ollé János

Bővebb információ és jelentkezés

Várják jelentkezésüket a regisztrációs űrlap kitöltésével 2019. május 14-ig.

A programban szereplő projektek megtalálhatóak a Tempus Közalapítvány által létrehozott Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj adatbázisban, melyben rövid leírás olvasható a megvalósított projektekről, oktatási módszerekről és tippek találhatók a módszerek más intézményekben való adaptálására is.

Létrehozták az Innofor Facebook csoportot is, mely az innovatív oktatás-tanulás iránt elkötelezett oktatók számára - a módszertani műhelyeken résztvevők kérésének eleget téve - létrejött fórum a kommunikáció és tapasztalatcsere elősegítésére. A szervezők örömmel veszik konstruktív javaslataikat a rendszerek továbbfejlesztésére, bátorítják felsőoktatást érintő szakmai témák felvetését, építő viták kezdeményezését, szakmai linkek, jó gyakorlatok megosztását, felsőoktatási szakmai rendezvényekről, fórumokról való tájékoztatást.