Hallgatói kedvezmény a Gödöllői Királyi Kastély Színházában

A Gödöllői Királyi Kastélyban működő barokk színház Magyarország legrégebbi kőszínháza, a XVIII. század végén Grassalkovich Antal gróf építtette. Néhány éve felújították, de csupán egy-egy kisebb rendezvénynek adott otthont, így igazi kuriózum, hogy ismét színpadi produkciókkal várja az érdeklődőket. A Szent István Egyetem hallgatói helyszíni jegyvásárlás esetén 15 fő felett csoportos kedvezménnyel tekinthetik meg az előadásokat, a gödöllői lakcímkártyával rendelkezők pedig szintén igénybe vehetik a helyi lakosoknak szóló kedvezményeket.

A Léda című előadás gödöllői ihletésű, Ady Endre múzsájának életéről szól, a Sisi című darab pedig igazán autentikus, hiszen az Erzsébet királyné halála előtti utolsó órákat villantja fel. A február 23-i Léda című előadásra még vannak szabad helyek. A Léda darabot 2200 Ft-ért, a Sisi darabot pedig 4200 Ft-ért tekinthetik meg a gödöllői lakcímkártyájukat felmutató érdeklődők.

A következő bemutató 2020. április 11-én lesz, Színekbe rejtett szerelem címmel, Csontváry Kosztka Tivadar életéről. A Barokk fesztivál idején (augusztusban) pedig egy vígjátékot mutatnak be a színház születéséről, 200 évet utazva a történelemben, főszerepben Grassalkovich Antallal és Kempelen Farkassal.

A szabad helyekkel és árakkal kapcsolatban kérjük, közvetlenül a Kastélyban érdeklődjenek.