Híreink

Hároméves megállapodást írt alá a Szent István Egyetemmel az ENSZ szervezet

A gödöllői székhelyű Szent István Egyetem és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) Budapesten található Európai és Közép-Ázsiai Irodája eddigi eseti együttműködését egy hivatalos egyetértési megállapodás váltja fel. A megállapodás, melyet ma ünnepélyes keretek között Gödöllőn írtak alá, mélyíti és szorosabbá teszi a kapcsolatokat a következő három évben.

Eszmecsere a vadgazdálkodás hosszú távú fejlesztéséről

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, az EU tagállamok regionális és helyi hatóságait képviselő Régiók Bizottsága jelentéstevője augusztus 21-én a Szent István Egyetemre látogatott.

Vízi tanösvény és sportolási lehetőség

Az agrárképzés tudásmenedzsment keretrendszerbe integrált, gyakorlatorientált, tartalmi és módszertani fejlesztése a digitális agrár- és élelmiszergazdaság elvárásainak tükrében

Gólyatábornyitó

Megérkeztek a gólyák a Szent István Egyetem gödöllői és szarvasi kampuszára.

Elismerések Szent István király ünnepe alkalmából

Országunk megtartó ereje egy évezrede a határt művelő, termelő magyar emberben rejlik - mondta Fazekas Sándor, a Földművelésügyi Minisztérium államalapító Szent István király és az új kenyér tiszte

Együttműködési megállapodás a SZIE-ÉTK és az Eucentral-Marketing Kkt. között

2017. június 21-én ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara és az Eucentral Marketing Kkt., amely értelmében az Eucentral Kkt. az Egyetem tulajdonába adja az általa kifejlesztett, modern desztilláló berendezést (piaci ára 1-10 millió között a felszereltségtől függően), valamint az eddigi szakmai együttműködést (oktatás és kutatás-fejlesztés) tovább mélyíti az Egyetemmel.

Pótfelvételi 2017

Kedves Jelentkező Hallgató!

A pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra lehet jelentkezni. A pótfelvételi eljárásban csak azok jelentkezhetnek, akik 2017-ben nem jelentkeztek, vagy akik a 2017. évben nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

2017. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban csak elektronikus módon lehet jelentkezni a www.felvi.hu honlapon regisztrációt követően.

Meghírdetett képzések:

Tállyoló projekt - SZIE különdíj a Hello Wood Építész Mustrán

Az ország összes építész képzéséről és a Magyar Képzőművészeti Egyetemről összesen 150 diák és a hazai építészeti oktatás legjavát képviselő, díjnyertes építész kapcsolódott be a Tokaji borvidék megújulását övező közös gondolkodásba, és épített fel 11 projektet a régió 7 településén - Abaújszántón, Golopon, Mádon, Mezőzomborban, Monokon, Tállyán és Tokajon.

Színes képek a lángsugarú nyárból

A kánikulában egy kis oázis a Szent István Egyetem gödöllői kampuszának parkja és díszudvara.

Podmaniczky-díjban részesült Harkányiné dr. Székely Zsuzsanna

Podmaniczky-díjjal tüntették ki Harkányiné dr. Székely Zsuzsanna térképészt, humán térinformatikust, a Szent István Egyetem egyetemi docensét.

Magyar Bajnok SZIE hajó

Július 15-16-án került megrendezésre a Masters Magyar Bajnokság Szolnokon.

Együttműködik a Tessedik Campus és az Agrárkamara

A XX. Arató- és Kárpát-medencei Nemzetiségi Napot rendezték meg a hétvégén Szarvas-Ezüstszőlőben.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács kitüntettjei

A Szent István Egyetemről egy hallgatót Pro Scientia Aranyéremben, két tanárt Mestertanár Aranyéremben részesít az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT).

SZIE hallgató nyerte a HR Oscart

2016 legjobb HR témájú dolgozata kategóriában Burján Nóra, a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának hallgatója nyerte a HR Oscart, adta hírül a HR Portal.

Gyászhír – elhunyt Bakosné Dr. Böröcz Mária

Szomorúan tudatjuk, hogy Bakosné Dr. Böröcz Mária, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar egyetemi docense 2017. július 3-án tragikus hirtelenséggel, fiatalon elhunyt.

Oldalak