Nyílt nap a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karon

Január 31-én zajlott a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar BSc nyílt napja, amelyen nagy létszámban jelentek meg az érdeklődő diákok és szüleik.

A programot Dr. Heltai Miklós dékán nyitotta meg és köszöntötte az egybegyűlteket. Ezután Balláné Dr. Erdélyi Márta oktatási dékánhelyettes a szakok bemutatásával folytatta a programot, külön kitérve arra, hogy miért is érdemes Gödöllőt választani, milyen pluszt kaphatnak a tanuláson kívül az itt lévő hallgatók. Dr. Erdélyi Márta külön kiemelte a gyakorlatorientált képzést, a szakkollégiumokat, a különböző kutatási és pályázati feladatokban való bekapcsolódási lehetőséget, és egyéb számos eseményt, amelyek színesebbé, változatosabbá teszik a hallgatói életet.

Zorván Szilárd, a Hallgatói Önkormányzat kari elnöke előadásában bevezette a hallgatói élet színes és változatos életébe a jelenlévőket, kiemelve a tanulás fontosságát a bulik és a sport mellett.

Az Oktatási Hivatal képviseletében Kiss Judit főtanácsos adott tájékoztatást az új felvételi rendszerrel kapcsolatban, külön kitérve az emelt szintű érettségivel kapcsolatos pontszámításokra.

Az előadásokat követően lehetőség volt a szakfelelősökkel beszélgetni, kérdéseket feltenni.

A nyílt nap lezárásaként az érdeklődők körsétán vehettek részt, amelynek keretein belül megismerkedhettek az egyetem területével.