Jelentkezési felhívás Gyógynövényismerő- és felhasználó szakirányú továbbképzési szakra

Gyógynövényismerő és -felhasználó szakmérnöki képzés indul 2018. szeptemberétől a SZIE KERTK Gyógy- és Aromanövények Tanszékén! A felsőfokú tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik a szakirányú továbbképzés elvégzését követően képesek helytállni a gyógynövény ágazat különböző területein, legyen szó gyógynövénytermesztésről és feldolgozásról, gyógytermék előállításról vagy akár egészségturizmusról.

 

A részvétel feltételei:

A képzésben agrár-, orvos- és egészségtudományi, gazdaságtudományok, műszaki, pedagógusképzés, sporttudomány vagy természettudományi képzési területen, alapképzésben vagy osztatlan képzésben (korábban egyetemi vagy főiskolai képzésben) szerzett mérnöki vagy nem mérnöki oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

 

A képzés jellemzői:

Oktatás kezdete: 2018. szeptember 17.

Időtartama: 2 félév

Gyakorisága: két hét/félév

Helyszíne: 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

Önköltség díja: 210.000 Ft/félév

 

A beküldendő jelentkezési lap elérhető az alábbi linken: https://kertk.szie.hu/kepzesek/szakiranyu-tovabbkepzesek/gyogynovenyismero-es-felhasznalo-szak

Csatolandó dokumentum: felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolata.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 21.

A jelentkezési lap beküldendő vagy személyesen leadható: Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Dékáni Titkárság, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.