Élelmiszertudományi Kar

Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester

A képzés célja a csokoládéval, kávéval és teával foglalkozó vállalkozásokban dolgozók továbbképzése, felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek képzése, valamint annak megteremtése, hogy a gasz

Szakfordító nyelvi képzés

Agrár- és természettudományi szakfordító képzésünk angol és német nyelven, a bolognai rendszerben 2007-ben lett akkreditálva.

Szőlő- és borgazdasági szakmérnök

Az Élelmiszertudományi Karon közel 20 éve indult a Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak a szőlőtermesztés és borászat iránt érdeklődő, illetve ezen a területen dolgozó főiskolai (BS

Sörfőző mester szakmérnök

Az Élelmiszertudományi Kar a Sörfőző mester képzést úgy építette fel, hogy a résztvevők a piac által elvárt, magas szintű technológiai és műszaki felkészültséget, minőségbiztosítással, érzékszervi

Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök MSc

Az Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök mesterképzés célja, hogy és a hallgatók az élelmiszerminőséggel és –biztonsággal kapcsolatosan a kémiai, analitikai, toxikológiai, mikrobiológiai, moleku

Élelmiszermérnök BSc

 

  • Munkarend: nappali (N), levelező (L)
  • Finanszírozás: támogatott (A), költségtérítés 250 000 Ft (K,N) 190 000 Ft (K,L)
  • Képzési terület: agrár

Biomérnöki

  • Munkarend: nappali (N)
  • Finanszírozás: támogatott (A), költségtérítés 290 000 Ft (K)
  • Képzési terület: műszaki
  • Képzési idő: 7 félév