A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány november 15-ig meghosszabbította szakmai gyakorlati felhívását

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány pályázatot hirdet, hogy az általa nyújtott támogatás terhére, természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, zöld innovációval kapcsolatos témában támogasson a gyakornoki pozícióktól függően egy év alatt 20 kiválasztott tehetséges hallgatót, hogy nekik minden esélyük meglegyen a minőségi szakmai tapasztalatra, kapcsolatépítésre és akár egy szakirányú főállásra a tanulmányai végeztével. Ebben a programban hazai szakcégeknél és más környezetvédelmi, vízügyi fókuszú szervezeteknél változatos szakmai gyakorlati lehetőségek várják a pályázókat több képzési területről is.

A gyakornoki programokra BSc, illetve MSc képzésre járó hallgatók pályázhatnak - pontos szakok és specializációk a pályázati kiírás mellékletében.

A gyakornoki program ideje két hónap, amely részmunkaidőben is teljesíthető 2020. február 1. és június 30. közöti időszakban, illetve teljes munkaidőben 2020. június 15. és augusztus 31. között.

A gyakornokok díjazásban részesülnek, amelynek összege bruttó 150 376 Ft/hó/fő (azaz nettó 100 000 Ft/hó/fő) vagy annak időarányos része.

Pályázási határidő: 2019. november 15.

A teljes pályázati felhívás elérhető a https://kbka.org/palyazatok/ felületen, ahol megtalálhatók a gyakornokokat fogadó cégek felhívásai.

Pályázni elektronikusan lehet a szie@kbka.org e-mail címre a pályázati felhívásban meghatározott dokumentumok megküldésével.