MaSzeSz Junior Vízgazdálkodási Szimpózium

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hatodszor a MaSzeSz Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot, mely a 2017. évtől az egy éve elhunyt Dr. Dulovics Dezső nevét viseli, ezzel állítva emléket a diákokért végzett fáradhatatlan oktatói munkásságának.

A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazoknak a 35. életévüket még be nem töltött szakembereknek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.

A verseny neves szakemberekből és cégvezetőkből álló zsűrije által legjobbnak ítélt előadó részvételt és előadási lehetőséget nyer az IWA 9th Eastern European Young Water Professionals konferenciájára. A kiemelkedő előadók kutatási eredményeiket a MaSzeSz kéthavonta megjelenő periodikájában, a Hírcsatornában publikálhatják, illetve alkalmuk nyílik eredményeik bemutatására a MaSzeSz szakmai konferenciáján. Az esemény támogatói értékes különdíjakkal jutalmazzák az általuk legkiemelkedőbbnek tartott versenyzőket.

Az idei évben az érdeklődők vízgazdálkodás iránti elköteleződését erősítendő, a Víz világnapjához kapcsolva szervezzük meg az eseményt.

A szimpózium időpontja: 2017. március 22.

Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem A épület földszinti konferenciaterme (1111 Budapest, Egry József utca 20-22.)

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével (melyet a www.maszesz.hu honlapunkon is megtalál) és a tervezési/kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának megküldésével (titkarsag@maszesz.hu ) lehet. Az előadói jelentkezési határidő: 2017. március 5.