Felsőoktatási felvételi 2018

A Szent István Egyetem képzéseire a központi felsőoktatási felvételi eljárás keretében elektronikus úton lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. A képzés kiválasztását követően egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolítható a felvételi jelentkezés és nyomon követhető az eljárás folyamata.

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Egynapos fitoterápia kurzus lesz a Kertészettudományi Karon

A Fitoterápia alapjai című egynapos képzés célja, hogy naprakész, megbízható információkat nyújtson a gyógynövények terápiás felhasználhatóságáról a leggyakoribb panaszok esetén.

Információs nap a szegedi ELI-ALPS szuperlézerről

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal információs napot szervez az ELI-hez kapcsolódó, elsősorban kísérleti kutatásokat célzó Nemzeti Program (a Nemzeti kiválósági program „A” alpro

Közös agrárbiztonsági kutatásokba kezd a Szent István Egyetem és az Óbudai Egyetem

Együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem és az Óbudai Egyetem a biztonságtudomány és az agrárium területén végzett kutatások folytatására.

Atlétikai siker

Január 20-án rendezték meg a felújított fővárosi BOK-csarnokban az évad és az év első felnőtt országos nyílt atlétika versenyét, a Budapest Régió Bajnokságát. 

A Szent István Ösztöndíj 2018. évi nyertesei

A Szent István Egyetem Tanácsa 2002. november 27-i ülésén, Bolyai János születésének 200. évfordulója alkalmából alapította a Szent István Ösztöndíjat az egyetemi és főiskolai alapképzésben, valamint az ösztöndíjas doktori képzésben résztvevő, ígéretesen nagytehetségű hallgatóinak támogatására. A 300 ezer forint összegű ösztöndíjat karonként egy hallgató veheti át.

Biológus

A képzés célja biológusok képzése, akik természettudományos, matematikai, informatikai valamint humán és nyelvi ismereteik birtokában szupra- és infraindividuális biológiai, biotechnológiai, biomon

Mezőgazdasági vízgazdálkodási mérnöki MSc

A képzés célja mezőgazdasági vízgazdálkodási mérnökök képzése, akik a mesterképzésben megszerzett ismeretek birtokában képesek a mezőgazdasági vízgazdálkodás szakterületén belül a fenntartható inte

Oldalak