Japán hallgatók a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon

A Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar japán-magyar hallgatói csereprogramja keretében március 2-án négy diák érkezett a Josai Egyetemről Gödöllőre, egy hónapos turisztikai részképzésre. A vendéghallgatókat dr. Káposzta József, a kar dékánja és dr. Nagy Henrietta nemzetközi kapcsolatokért felelős dékánhelyettes köszöntötte, majd a távoli országból érkezett fiatalok mutatkoztak be a kar vezetőinek, részképzésük tanárainak és diáktársaiknak.

Ajánlja fel adója 1%-át egyetemünknek!

Az adóbevallás során mindenki dönthet arról, hogy befizetendő adója 1-1 %-át valamely egyház, illetve társadalmi (civil) szervezet részére juttatja el.

Tájékoztató az intézményi nyelvi vizsga lehetőségéről

Tisztelt volt Hallgatónk!

Tájékoztatom, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény felhatalmazása alapján, a Szent István Egyetem Szenátusa a 142/2013/2014 SZT számú határozattal elfogadta az intézményi nyelvi vizsga szervezésének lehetőségét bizonyos alapképzési (BA/BSc) (1.sz. táblázat) és régi főiskolai (2. sz. táblázat) szakokon.

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Nemzetközi konferencia Letkésen

A Börzsöny – Duna – lpoly Vidékfejlesztési Egyesület március 28-án nemzetközi konferenciát rendez a vidékfejlesztés, a helyi termékek termelése és a rövid élelmiszerláncok működésének hazai és nemz

A felelős vadgazdálkodásról folytattak eszmecserét

A vadásztársadalom és az állat-egészségügy közös feladata, hogy minél nagyobb arányban kerülhessen a fogyasztók asztalára jó minőségű, ellenőrzött magyar vadhús – fogalmazott „A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései” című konferencián Zsigó Róbert.

Gokarttal a Papp László Budapest Sportarénába

Idén exkluzív helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg április 18-án a Go-Kart, Go-Bosch! versenyt, amin a jövő mérnökei bemutatják, hogy mire képesek.

Konferencia a hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdéseiről

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kara, az Országos Magyar Vadászkamara, az Országos Magyar Vadászati Védegylet, a Magyar Tudományos Akadémia

FULBRIGHT ÖSZTÖNDÍJAK AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA A 2016-2017-ES TANÉVRE - posztgraduális hallgatói ösztöndíjak

Cím alatt megjelenő tartalom: A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2016-2017-es tanévre szóló posztgraduális hallgatói ösztöndíjait.

Oldalak