SZIE Egyetemi Napok, 2014

Kedves  Egyetemi Polgárok!

2014. május 6-7-én a Gödöllői Campus területén kerül megrendezésre a SZIE Egyetemi Napok.

A kétnapos rendezvény célja, hogy sokrétű sport- és szabadidős programot biztosítson a résztvevő hallgatóknak, illetve oktatóknak és dolgozóknak. Nem titkolt cél, hogy a hivatalos kapcsolatokon túl, személyesebb, közvetlenebb kontaktus is kialakuljon.

A program keretein belül a résztvevők kipróbálhatják magukat többféle sportban, mint pl. streetball, foci, pingpong vagy strandröplabda.

Közös versmondás az egyetem díszudvarában

Egyetemi közös versmondást szervezett a Magyar Költészet Napja alkalmából a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár április 10-én dr. Tőzsér János rektor és Nagy Dániel, a hallgatói önkormányzat elnöke védnökségével az egyetem gödöllői díszudvarában.

Tájékoztató az intézményi nyelvi vizsga lehetőségéről

Tisztelt volt Hallgatónk!

Tájékoztatom, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény felhatalmazása alapján, a Szent István Egyetem Szenátusa a 142/2013/2014 SZT számú határozattal elfogadta az intézményi nyelvi vizsga szervezésének lehetőségét bizonyos alapképzési (BA/BSc) (1. és 2. sz. táblázat) és régi főiskolai (3. sz. táblázat) szakokon.

Kistérségi Állásbörze nagy lehetőségekkel!

Közel 1000 regisztrált látogató, 200 álláslehetőség; számos szakmai gyakorlati hely és gyakornoki pozíció, több mint 40 kiállító a Szent István Egyetem 2014. évi Állásbörzéjének számszerű adatai. A felsoroltakon túl pedig számtalan kérdés, beszélgetés, tájékozódás, egyszóval kapcsolatépítés színtere volt április 2-án az Aula és a Gépészmérnöki Kar folyosója.

Ajánlja fel adója 1%-át egyetemünknek!

Az adóbevallás során mindenki dönthet arról, hogy befizetendő adója 1-1 %-át valamely egyház, illetve társadalmi (civil) szervezet részére juttatja el.

Gödöllői szerzők a nívódíjas tankönyvek alkotói között

A Szent István Egyetem gödöllői központjában adták át február 20-án a 2014. évi Mezőgazdasági Könyvhónap Felsőoktatási Tankönyv Nívódíjait a Szemléletváltozások az állattenyésztésben és az Alternatív energiaellátási rendszerek az agrárgazdaságban című tankönyvek alkotóinak.

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

SZIE Egyetemi Napok, jelentkezési lapok

SZIE Egyetemi Napok sportversenyek - versenykiírás és jelentkezési lapok
SZIE Egyetemi Napok főzőverseny - versenyfelhívás és jelentkezési lap
SZIE Egyetemi Napok fogathajtó verseny - jelentkezési lap

Meghívó Urbányi Béla MTA doktori munkájának nyilvános vitájára

Az MTA Doktori Tanácsa meghívja Önt Urbányi Béla „Egyes gazdasági haszonhalaink hímivartermékeinek mélyhűtése, a technológia standardizálásának kidolgozása és gyakorlati alkalmazása” című MTA dokto

Elhunyt Prof. Dr. Soós Pál h.c. (1928-2014)

A Gépészmérnöki Kar mély megrendüléssel tudatja, hogy Dr. Soós Pál, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának volt dékánhelyettese, számos hazai szakmai szervezet vezető személyisége, széles körben elismert szaktekintély 2014. április 13-án, életének 87. évében elhunyt.

Oldalak