Szeretetteljes karácsonyi ünnepet kívánunk!

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Hároméves megállapodást írt alá a Szent István Egyetemmel az ENSZ szervezet

Gödöllő, 2017. augusztus 23.

A gödöllői székhelyű Szent István Egyetem és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) Budapesten található Európai és Közép-Ázsiai Irodája eddigi eseti együttműködését egy hivatalos egyetértési megállapodás váltja fel. A megállapodás, melyet ma ünnepélyes keretek között Gödöllőn írtak alá, mélyíti és szorosabbá teszi a kapcsolatokat a következő három évben.

Eszmecsere a vadgazdálkodás hosszú távú fejlesztéséről

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, az EU tagállamok regionális és helyi hatóságait képviselő Régiók Bizottsága jelentéstevője augusztus 21-én a Szent István Egyetemre látogatott.

Vízi tanösvény és sportolási lehetőség

Az agrárképzés tudásmenedzsment keretrendszerbe integrált, gyakorlatorientált, tartalmi és módszertani fejlesztése a digitális agrár- és élelmiszergazdaság elvárásainak tükrében

Gólyatábornyitó

Megérkeztek a gólyák a Szent István Egyetem gödöllői és szarvasi kampuszára.

Elismerések Szent István király ünnepe alkalmából

Országunk megtartó ereje egy évezrede a határt művelő, termelő magyar emberben rejlik - mondta Fazekas Sándor, a Földművelésügyi Minisztérium államalapító Szent István király és az új kenyér tiszte

Együttműködési megállapodás a SZIE-ÉTK és az Eucentral-Marketing Kkt. között

2017. június 21-én ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara és az Eucentral Marketing Kkt., amely értelmében az Eucentral Kkt. az Egyetem tulajdonába adja az általa kifejlesztett, modern desztilláló berendezést (piaci ára 1-10 millió között a felszereltségtől függően), valamint az eddigi szakmai együttműködést (oktatás és kutatás-fejlesztés) tovább mélyíti az Egyetemmel.

Oldalak