Diplomaterv-kiállítás: a tájépítészek korunk polihisztorai

A Budai Campus Tájépítészeti és Településtervezési Karán idén végzett hallgatók diplomaterv kiállítását nyitotta meg március 9-én dr. Fekete Albert egyetemi docens, mb. dékán és V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára. Az eseményen részt vett dr. Tőzsér János rektor, Figler Kálmán kancellár és dr. Palkovics László rektorhelyettes is.

Szeretetteljes karácsonyi ünnepet kívánunk!

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Több mint 10 millió forintos TIKA adomány a Szent István Egyetemnek

A Török Köztársaság Miniszterelnöki Hivatala Török Együttműködési és Koordinációs Ügynökség (TIKA) több mint 10 millió forint értékben támogatja a Szent István Egyetem Budai Campus Szent Gellért Ko

Húsipari szakmai nap az Élelmiszertudományi Karon

A Szent István Egyetem Budai campusán április 20-án rendezték meg a hagyományossá vált húsipari szakmai napot, aminek résztvevőit dr.

Meghívó a „Tudományos generációk találkozása” című rendezvényre

Tisztelettel meghívom a Szent István Egyetem dr. Mőcsényi Mihály professzor úr tiszteletére szervezett „Tudományos generációk találkozása” című rendezvényére.

Könyvtári est az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltárban

2017. április 26-án 17 órakor Budapesten, az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltárban Kertek, földi egek címmel könyvtári estet tartanak, melyen Hegedűs Ágoston kertészmérnök lesz a vendég.

Láthatatlan Régió – új tanösvény a Botanikus Kertben

Az ország egyik legkülönlegesebb tanösvényét, a Láthatatlan Régiót avatta fel kedden az egyetem Gödöllői Botanikus Kertjében dr. Tőzsér János rektor és dr.

Költészet napi verselés

A magyar költészet napján a Szent István Egyetemen pár éve a díszudvarban csendülnek fel versek a Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár szervezésében. Így történt ez 2017.

Oldalak