Tudományos Diákköri Konferencia – nemzetközi keretekben

A Szent István Egyetem november 25-én rendezte meg tudományos diákköri konferenciáját Budapesten az Állatorvos-tudományi Karon, Gödöllőn, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon, a Gépészmérnöki Karon valamint a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karon, továbbá Jászberényben, az Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Karon.

Karácsonyi Cipősdoboz adománygyűjtés

Hagyományainkhoz híven idén decemberben is cipősdobozba összerakott ajándékcsomagokat gyűjtünk és osztunk szét hátrányos helyzetű gyermekek között.

Tájékoztató az intézményi nyelvi vizsga lehetőségéről

Tisztelt volt Hallgatónk!

Tájékoztatjuk, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény felhatalmazása alapján, a Szent István Egyetem Szenátusa a 142/2013/2014 SZT számú határozattal elfogadta az intézményi nyelvi vizsga szervezésének lehetőségét bizonyos alapképzési (BA/BSc) (1.sz. táblázat) és régi főiskolai (2. sz. táblázat) szakokon. Mesterképzésen (MA/MSc) és régi egyetemi szakokon nincs lehetőség intézményi nyelvi vizsgát tenni.

NYÍLT NAPOK

A Szent István Egyetem karai idén is meghirdetik nyílt napjaikat, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Látogasson el Ön is a Nyílt Napokra, ahol az alap-és mesterképzésekről szerezhet részletes információkat. Jöjjön el, legyen Ön is részese egy jó hangulatú tájékoztatónak!

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Országos doktorandusz találkozó Gödöllőn

Innováció vezérelte gazdaságot kell építeni, ebben az eddiginél nagyobb szerep hárul a felsőoktatási intézmények oktatóira és kutatóira, hangsúlyozta pénteken, Gödöllőn, a Szent István Egyetemen Pa

Gyászhír

A Szent István Egyetem mély fájdalommal tudatja, hogy Katona Máté, a Gépészmérnöki Kar hallgatója 2015. november 22-én elhunyt. Emléke a szívünkben él.

Egyetemünkre látogatott a Nigériai Ösztöndíjbizottság alelnöke

2015. október 20-án megérkezett a 2015-16-os akadémiai évre SZIE-re allokált Stipendium Hungaricum ösztöndíjas hallgatók utolsó csoportja is.

Esküt tettek, szalagot tűztek a gödöllői Gólyabálon

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a hagyományokat folytatva november 20-án rendezte meg a gödöllői kampusz Gólyabálját. A Forduló Néptáncegyüttes műsora után az elsősök seregletét dr.

Oldalak