Külföldi diplomát nyújtó képzési lehetőségek ösztöndíjjal

2015. október 13-án kedden 16 órakor és 2015. október 14-én szerdán 16 órakor tájékoztatót tartunk a külföldi diplomát nyújtó képzési lehetőségekről, melyekhez Erasmus ösztöndíj pályázható. A tájékoztató helyszíne: SZIE főépület 2099. terem (2. emelet, MKK).

Kutatók Éjszakája a SZIE-n

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké!
Újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt.

Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, akik a tudomány csodái mögött álló hétköznapi emberek, kipróbálhatják eszközeiket, megismerhetik a munkájukat előadások, bemutatók és tudományos-szórakoztató programok keretében.

Date: 
2012-09-28 14:00

Tanévnyitó Csíkszeredában

A gödöllői Szent István Egyetem vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzés Csíkszeredába kihelyezett tagozatának ünnepélyes tanévnyitóját péntek délután tartották.

Egyetemünk a Visegrádi Egyetemi Szövetség (VUA) elnökségében

A Visegrádi Egyetemi Szövetség (VUA) ötödik éves rendes közgyűlése 2015. szeptember 28-30. között került megrendezésre Varsóban. A rendezvény házigazdája a Warsaw University of Life Sciences volt.

Dél-afrikai delegáció a SZIE-n

Az Emberi Erőforrás Minisztérium Bilaterális Kapcsolatokért Felelős Főosztályának meghívására Magyarországra látogatott a Dél-Afrikai Köztársaság képviseletében Dr.

Vadász továbbképzés és workshop

A Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézete és az Országos Magyar Vadászkamara Békés-megyei Területi Szervezete  a "SZIE-GYAK: Szakmai Innovatív Együttműködés a GYAKorlat-orientált képzésért

Az épületgépészet képzőművészei 2015

A Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika szaklap és az e-gépész.hu online a tavalyi sikeres bemutatkozás után idén immár másodszor szeretné felhívni iskolájukat egy izgalmas játékra, amely túl azon, hogy szórakoztató formában neveli az épületgépész diákokat, értékes nyereményeket is hozhat nekik, az iskola számára pedig ismertséggel jár, és az épületgépészeti gyártó/kereskedő cégekkel jobb kapcsolatot generál. A részletek: 

A VGF és az e-gépész szaklapok szakmai versenyt hirdetnek épületgépészeti szakiskolák tanulói részére,

Az épületgépészet képzőművészei 2015 címmel

Oldalak