SZIE gólyatáborok 2020-ban

Kedves Elsőéves Hallgatóink!

Sajnálattal értesítünk Titeket, hogy a Szent István Egyetem - a járványhelyzetre való tekintettel - nem tartja meg az idei Gólyatáborait. Annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen a tanévkezdés, az egyetem vezetősége - az Egyetemi Hallgatói Önkormányzattal egyetértésben - úgy döntött, hogy a Gólyatáborok helyett Gólyanapok kerülnek megrendezésre, amelyeknek részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk.

Üdvözlettel,
Szent István Egyetem

 

A gólyatábor arra való, hogy szervezett, de nem feszélyezett keretek között ismerhesd meg jövőbeni csoporttársaidat, közös élményeket szerezzetek, barátkozzatok. Így magabiztosabban lépheted át az első napon az egyetem küszöbét, tudván, hogy lesznek ismerős arcok. Hidd el, elég ideges és izgatott leszel alapból is, jól fog esni néhány összekacsintás.

A gólyatáborokat jellemzően felsőbb évesek szervezik az újoncoknak, segítve ezzel a beilleszkedésüket. Ebből előnyt is kovácsolhatsz, hiszen rengeteg tanáccsal el tudnak látni a tapasztaltabbak, sőt adott esetben még jegyzetekkel, könyvekkel is segíthetnek.

A SZIE gólyatáborai:

Budai Campus hallgatóinak gólyatábora: 2020. augusztus 15-19., Szarvas, Ifjúsági tábor

Keszthelyi Campus hallgatóinak gólyatábora: 2020. szeptember 2-5., Keszthelyi Campus

Gödöllői és Gyöngyösi Campus hallgatóinak gólyatábora: 2020. augusztus 31- szeptember 3., Gödöllői Campus

Kaposvári Campus hallgatóinak gólyatábora: 2020. szeptember 1-4., Kaposvári Campus