SZIE Karrier Iroda

2010 szeptemberében a hallgatói szolgáltatások bővítése céljából megnyitotta a Szent István Egyetem is Hallgatói Karrier Irodáját.

A Karrier Iroda az életpálya-tervezéssel, karrier-tanácsadással és a munka világába való belépés segítésével foglalkozó szolgáltató szervezet.

Célunk, hogy az egyetem hallgatójaként minél jobban felkészüljenek diákjaink a munka világára, a diploma megszerzése utáni szakmai pályára, a tudatos karrierépítésre, és elősegítsük, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás és a diploma értékesebbé és versenyképesebbé váljon a nagybetűs életben.

Egyetemünk a Karrier Irodai szolgáltatások, az Alumni- és a Diplomás Pályakövető Rendszer segítségével olyan átfogó szolgáltatást kíván a továbbiakban is biztosítani, ami nemcsak hallgatóink elhelyezkedését segíti, hanem a diákoktól kapott visszajelzések felhasználásával aktívan hozzájárul az egyetem oktatásának fejlesztéséhez.

 Akik tudatosan tervezik és építik a jövőjüket, nagyobb eséllyel találnak megfelelő munkahelyet.

 Tevékenységeink:

  • aktív hallgatók részére egyéni karrier-tanácsadás, életút-menedzsment, hallgatói beilleszkedés elősegítése, munkaerő-piaci segítség nyújtása
  • pályaorientációs, karrier- és egyéb tanácsadás, képzések, előadások és munkavállalási tréningek szervezése
  • pályakezdőket segítő kiadványok készítése
  • állásbörzék szervezése, elhelyezkedést segítő szolgáltatások biztosítása (önéletrajz, motivációslevél-írás, önmenedzsment, álláskeresési technikák elsajátítása)
  • cégbemutatók, munkahely-látogatások szervezése
  • a hallgatók, munkavállalók és az egyetem közötti kapcsolatépítés
  • kutatások végzése a hallgatók, frissdiplomások és a munkaerőpiac szereplői körében, annak érdekében, hogy a Szent István Egyetemen szerzett diploma értéke növekedjen, versenyképes tudással jelenjenek meg végzett hallgatóink a munkaerő-piacon

 

Ha sikeresebb szeretnél lenni a munka világában, vedd igénybe szolgáltatásainkat és keress minket! Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

 Elérhetőségeink:

 Központi Karrier és Alumni Iroda

2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Főépület, Forrásközpont 115.

Tel.:     06- 28-522-058

            06-28-522-000/2058

E-mail: info@karrieriroda.szie.hu

www.karrieriroda.szie.hu