Szurkoló kerestetik!

A MAC Budapest Jégkorong Akadémia szeretettel vár minden kedves munkatársat és hallgatót, valamint családtagokat és barátokat a MAC Budapest jégkorongcsapat mérkőzéseire, melyekre január-február hónapokban kerül sor a budapesti Tüske Csarnokban. A Jégkorong Akadémia mérkőzésenként 500 db tiszteletjegyet ajánlott fel a Szent István Egyetem számára.

Mérkőzések ideje:

Január 21. 18 óra: MAC - Dunarea Galati
Január 22. 18 óra: MAC - UTE
Február 3. 18 óra: MAC - HK Beograd

A tiszteletjegyeket az alábbi linken kell igényelni:

http://macbudapest.e-travelmarketing.com/

Az Akadémia a jegyek átvételéről a jelentkezőket külön tájékoztatja a jelentkezéskor megadott e-mail címen.

A MAC Budapest jégkorong csapat a 2015/2016-os jégkorong szezonban indította el első profi jégkorong csapatát a MOL Ligában, ahol azonnal ezüstérmes lett az alakulat. Ezt a sikert az egyesület jégkorong akadémiája alapozta meg, amely az elmúlt évek szisztematikus és minőségi munkájának köszönhetően az ország egyik legeredményesebb utánpótlás-nevelő klubja lett, ahová a mi napig is egyre nagyobb számban jelentkeznek 3-7 éves gyerekek.

A Jégkorong Akadémia kéri, hogy a mérkőzésekre megfelelő zajkeltő eszközökkel érkezzenek a szurkolók, ezzel is buzdítva a MAC csapatát.

A MAC Budapest Jégkorong Akadémia folytatja toborzó programját, hogy minél több gyermek számára legyen elérhető a 21. század legvarázslatosabb sportja. Ennek érdekében az U10-es korosztály Gödöllőre, Szabadság téren megnyílt korcsolyapályára látogat, ahol január 14-én, szombaton 9:50-10:50 között bemutatják hová lehet eljutni szorgalmas és kitartó munkával tanulás mellett. 

A bemutató edzés után várnak minden 7 évnél fiatalabb kisfiút és kislányt, akik számára az akadémia oktatói 30 perces kori-sulit tartanak. Érdemes kilátogatni erre az eseményre, mert a szervezők meglepetéssel készülnek.