Tízből a harmadik legszebb a gödöllői kampusz

Az eduline.hu a múlt héten szavazást indított; arra volt kíváncsi a felsőoktatási hírportál, hogy a legnagyobb magyarországi egyetemek közül olvasóik szerint melyiknek van a legszebb campusa. Öt nap alatt 34 135 szavazat érkezett, s ebből minden tízedik a Szent István Egyetemre jutott, ettől nagyobb arányt (40 százalék) csak a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem (30 százalék) ért el.

Ezúton köszönjük mindenki támogató szavazatát, legyen az az egyetem jelenlegi vagy volt hallgatója, munkatársa, gödöllőiek és az ország más településein élők.

A harmadik hely biztatás mindazok számára, akik óvják, vigyázzák a kampusz értékeit és tevőlegesen is hozzájárulnak a még szebb környezet kialakításához!  

A negyedik helyre a Pécsi Tudományegyetem, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem került a szavazatok 5-5 százalékával, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem kampuszát a szavazók 4-4, a Budapesti Corvinus Egyetemét 2, az Óbudai Egyetemét és a Széchenyi István Egyetemét 1-1 százalékuk tartja a legszebbnek.