Újra a Cornell University honlapján egyetemünk

Épp egy évvel ezelőtt került fel cikk egyetemünkről az egyik legnagyobb presztizsű amerikai egyetem honlapjára (https://szie.hu/egyuttmukodes-cornell-egyetemmel) azzal a céllal, hogy a Cornell Egyetem diákjainak Erasmus Kreditmobilitási ösztöndíjas nyári szakmai gyakorlati lehetőségeire hívjuk fel a figyelmet.
A promóció sikeresnek bizonyult, három hallgató nyerte el a nyári gyakorlati programlehetőséget a SZIE MKK karára: Isabella Culotta Dr. Barczi Attila, Logan Goddard Dr. Horváth Ákos és David Ospina pedig Dr. Nagy Péter által vezetett kutatócsoporthoz került 2019 nyarán. A hallgatók novemberben egy poszterszekció keretében mutatták be projektjeiket a Cornell Egyetem Mezőgazdasági és Élettudományi karának Global Fellows rendezvényén.

A 2020 nyarára szóló felhívásunkat erősíti a tegnap közzétett cikk, mely visszajelzés az első év sikeres zárásáról: https://cals.cornell.edu/news/global-fellows-program-celebrates-first-year-undergraduate-research-experiences-hungary

Bízunk benne, hogy a kapcsolat tovább erősödik, ennek érdekébena mobilitások finanszírozására a Nemzetközi és Külkapcsolati Központ idén is megpályázza az Erasmus Nemzetközi Kreditmobilitási keretet.