V. Magyar Marketing Fesztivál – ismét a terepen

A tavalyi nagy siker és sok-sok pozitív visszajelzés után a Szent István Egyetem idén is részt vesz a Magyar Marketing Fesztiválon – a felsőoktatási intézmények közül továbbra is egyedüliként! Az elsősorban kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketingeseinek és értékesítőinek szóló üzleti évnyitó fesztivál január 25-én kerül megrendezésre Budapesten a Lurdy Házban, immáron jubileumi, ötödik alkalommal. A fesztivált a marketing szakma az ország legszínesebb, Közép-Európa egyik legnagyobb évindító, marketing trendekkel foglalkozó kkv-marketingszakmai konferenciájaként tartja számon – olvashatjuk a rendezvény honlapján. A konferencia mellett az utóbbi években szakkiállítás és networking is segíti a kapcsolatépítést.

A Szent István Egyetemet a Médiaközpont, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Üzleti Tudományok Intézete és a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont munkatársai képviselik. A közös szervezésben megvalósuló innovatív projekt célja a kereskedelmi és marketing, valamint az üzleti idegen nyelvi képzések népszerűsítése mellett Egyetemünk szakmai és partnerkapcsolatainak bővítése.

A Szent István Egyetem standján (29) várjuk mindazokat, akik

  • szeretnék szakmai ismereteiket elmélyíteni, és a felsőoktatásban továbbtanulni, diplomát szerezni
  • érdeklődnek Egyetemünk bármely alap- vagy mesterképzése iránt
  • szeretnének információt gyűjteni a képzési lehetőségekről, mert valamelyik családtag épp pályaválasztás előtt áll
  • üzleti idegen nyelvi tudásukat szeretnék fejleszteni és/vagy államilag elismert szakmai nyelvvizsgát tenni
  • szeretnének üzleti és/vagy szakmai kapcsolatot építeni Egyetemünkkel (pl. gyakornoki program, szponzoráció, egyetemi állásbörze)
  • jelenleg még hallgatók, de szívesen ellátogatnak a fesztiválra és szétnéznek a terepen
  • öregdiákként nosztalgiáznának egy kicsit.

A rendezvény főszervezője, Miklovicz Norbert KKV marketing szakértő a Szent István Egyetemet – a korábbi kiállítók közül – prioritással kereste meg idén, és elmondta, „szuper volt, hogy tavaly volt egyetem is a kiállítók között. Sok cégvezető akarja ilyen irányba küldeni a gyermekét!”

A rendezvény hivatalos oldala, ahol minden információ megtalálható: www.marketingfesztival.hu

Györe Bence – Zöld Út Nyelvvizsgaközpont
a kezdeményezés ötletgazdája, a projekt koordinátora